28 Mart 2024, Perşembe

İş Dünyasının Talepleri Bakanlıklara Ulaştırılıyor

Üyelerimizden, iş dünyamızdan sorarak elde ettiğimiz sıkıntı ve çözüm yollarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize iletiyoruz.

“Koronavirüs salgını” nın ekonomimize etkisi dolayısıyla, sürecin başladığı ilk günden itibaren üyelerimizden, iş dünyamızdan sorarak elde ettiğimiz sıkıntı ve çözüm yollarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize iletiyoruz.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun ilgili bakanlıklar ve kurumlar nezdinde sürekli olarak takip ettiği talepler her geçen gün sonuçlanmaktadır.

İlgili bakanlıklarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza, Oda-Borsalarımızın meclislerine, yönetimlerine, çalışanlarına ve Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ na, TOBB yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,