TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi

İş dünyamızın ve vatandaşlarımızın uyuşmazlıklarının ekonomik, gizli, hızlı ve sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla kurulmuş ve ulusal-uluslararası alanda resmi faaliyetlerine başlamıştır.

İş dünyamızın ve vatandaşlarımızın uyuşmazlıklarının ekonomik, gizli, hızlı ve sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) girişimleri ile TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi 09.12.2020’de kurulmuş ve ulusal-uluslararası alanda resmi faaliyetlerine başlamıştır.

Sağladığı Hizmetler;

Arabuluculuk Hizmeti,

Çevrimiçi (Online) Arabuluculuk Hizmeti,

TOBB Tahkim işbirliği ile Tahkim Hizmeti,

Müzakere Hizmeti,

Uyuşmazlık Analizleri Hizmetleri,

Eğitim ve Sertifika Hizmetleri.

TOBB UYUM Arabuluculuk  ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi olarak sizlere mahkeme öncesi veya mahkemede devam eden tüm uyuşmazlıklarınız için uzman arabulucularımız, hakemlerimiz ve danışmanlarımız ile profesyonel uyuşmazlık çözümleri alanında sertifika eğitimleri hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız.

TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Broşür için tıklayınız.

Detaylı bilgi için; www.tobbuyum.com.tr

Ekonomiye Dair Öne Çıkan Düzenlemeler

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı 04-10 Ağustos 2022

TMO 2022/23 Dönemi Kabuklu Fındık Alım Fiyatları Belirlendi

TMO kabuklu fındık alım fiyatları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından hasat dönemi öncesinde açıklanmıştır.

DOKA Tarafından Desteklenmiş Projemizin Açılışı Borsamızda Gerçekleştirildi

Üyelerimize yönelik bölüm 20-24 Haziran 2022 tarihleri arasını kapsamakta olup ilerleyen dönemlerde somut adımlar atılması sağlanacaktır.

Fındık Sektöründe Kümelenme ve Ortak Marka Yaratma Kültürünün Geliştirilmesi

DOKA Teknik destek Programı kapsamında TR90/22/TD-Kİ/0004 Referans Numarası ile sunduğumuz projemiz kabul edilmiştir.