17.2 C
Ordu
23 Ağustos 2025, Cumartesi

M. Rifat Hisarcıklıoğlu Yeniden TOBB Başkanı Seçildi

Delegelerin büyük çoğunluğunun destek ve önerisiyle rakipsiz seçilmiştir.

M.Rifat Hisarcıklıoğlu Yeniden TOBB Başkanı Seçildi

31 Mayıs 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen TOBB’un 79. Genel Kurulunda TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU yeniden aynı görevine seçildi.

TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun tekrar seçilmesi ardından borsamız yönetim kurulu başkanı Ziver KAHRAMAN bir kutlama mesajı yayınladı.

“Türk özel sektörünün en büyük ve tek yasal çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin efsane Başkanı sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, delegelerin büyük çoğunluğunun destek ve önerisiyle 79.Genel Kurul’da da başkanlığa aday gösterilmiş ve rakipsiz seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyorum. Şahıslarının iş dünyasına verdikleri güven, gördükleri ilgi takdire şayandır. Bu genel kurulla konseyler ve TOBB’un yönetim kurulu üyeleri de yeniden belirlenmiş olup; yeni dönemde görev alacak tüm iş insanlarımıza üstün başarılar dilerken, tercihlerimizin memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim. Allah utandırmasın”

 

 

MHP Heyetinden Borsamıza Ziyaret

Borsamız meclis üyelerine “Terörsüz Türkiye Süreci” hakkında ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılarak istişarelerde bulunuldu.

URGE Projesi Kapsamında

''Uluslararası Fuar ve B2B Görüşmelerinin Etkin Yönetimi” konulu üye eğitimi.

Fındık Zurufundan Kokopit Yapılması Fikrimiz Karşılık Buldu

Fındık zurufundan elde edilecek kokopit, güçlü ve yeni bir sektör olma potansiyeline sahiptir.

Zirai Don Araştırma Komisyonu Değerlendirme Toplantısı

12-13 Nisan 2025 tarihlerinde ülkemizde yaşanan kar yağışı ve akabinde gelişen don olayıyla fındık ve diğer birçok tarımsal ürün zarar görmüş, ciddi rekolte kayıpları söz konusu olmuştu.