5.3 C
Ordu
22 Mayıs 2024, Çarşamba

Başkanımızı Tebrik Ediyoruz! Gurur Duyuyoruz!

Avrupa Parlamentosu Genel Kurul salonunda "Avrupa Şirketler Meclisi" toplantısını gerçekleştirdik.

”M.Rifat Hisarcıklıoğlu:

Başkan Yardımcısı olduğum Eurochambres üyesi ülkelerden 750 şirketin katılımıyla Brüksel’de Avrupa Parlamentosu Genel Kurul salonunda “Avrupa Şirketler Meclisi” toplantısını gerçekleştirdik.

Toplantının açılış konuşmasını Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Dita Charanzova ile Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Ticaretten Sorumlu üyesi Valdis Dombrovskis yaptı. Avrupa iş dünyasının gündeminde yer alan mesleki eğitim, enerji ve rekabet gücü konuları toplantıda ele alındı. İş dünyasının beklentilerini AB kurumları temsilcilerine aktardık.”

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

Bu ülkenin ortak paydası, Atatürk ilke ve inkılaplarıdır!

URGE Projesi İhtiyaç Analizi Çalışması, proje dahilindeki üyelerimizin katılımıyla 13 Mayıs 2023 pazartesi günü borsamızda yapıldı.

Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı

Borsamız ve Ordu TSO işbirliği ile “Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı” nın ilk toplantısı 8 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

URGE Projesi İçin İlk Adım Atıldı

Borsamız tarafından hazırlanıp Ticaret Bakanlığı’na sunulan “Ordu İli Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının Başlatılması ve Rekabetçiliğin Artırılması” başlıklı URGE Projemiz desteklenmiştir.