2022 Fuar Takvimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2022 Fuar Takvimini buradan takip edebilirsiniz.

Aralık Ayı Fuar Takvimi

Kasım Ayı Fuar Takvimi

Ekim Ayı Fuar Takvimi

Eylül Ayı Fuar Takvimi

Ağustos Ayı Fuar Takvimi

Temmuz Ayı Fuar Takvimi

Haziran Ayı Fuar Takvimi

DOKA Tarafından Desteklenmiş Projemizin Açılışı Borsamızda Gerçekleştirildi

Üyelerimize yönelik bölüm 20-24 Haziran 2022 tarihleri arasını kapsamakta olup ilerleyen dönemlerde somut adımlar atılması sağlanacaktır.

Fındık Sektöründe Kümelenme ve Ortak Marka Yaratma Kültürünün Geliştirilmesi

DOKA Teknik destek Programı kapsamında TR90/22/TD-Kİ/0004 Referans Numarası ile sunduğumuz projemiz kabul edilmiştir.

Ordu-Giresun Havalimanı seferlerinin artırılacağı açıklandı

Ordu-Giresun Havalimanı'nda yurt dışına karşılıklı direkt uçuşlar konulması ve yurt içi uçuşlarda sefer sayılarının artırılması talebimiz ilgili firmalara iletilmiştir.

TMO Depolarını Satışa Açtı

TMO depolarındaki 15.100 ton kabuklu fındığı satışa çıkardı.

Kredi Garanti Fonu Kefalet Miktar ve Oranları

''Yatırım, İhracat ve İşletme Destek Paketleri'' Kredi Garanti Fonu Kefalet Miktar ve Oranları

TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun İlimizi Ziyareti

TOBB Başkanımız önce borsamızı ziyaret edip ardından Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek burada Ordu İli Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısını gerçekleştirmiştir.

İhracat Bedeli Dövizin Merkez Bankasına Satılması

TCMB Yapılacak Döviz Satışına İlişkin Uygulama Talimatı” yayınlamış ve talimat 03.01.2022 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiştir.

AB Ülkelerinde Fındık İhracatında Zorunlu Aflatoksin Testine Son

2002 yılından beri uygulamadaki süreç fındık ihracatçılarımızı zorlayıp ve ciddi zararlara sebep olmaktaydı.