19 Nisan 2024, Cuma

2023 Yılı Hayırlara Vesile Olsun

Ülkemiz bu zor yılı birlik, beraberlik ve hassasiyet göstererek geçirmiştir.

Türkiye, bölgesinde ve dünyada stratejik, politika belirleyen önemli bir ülke konumundadır. Dengeleri kuran ve yöneten Türkiye, bu misyonunu ustalıkla korumuştur.

2022 yılı tüm dünya için zor bir yıl olmuştur. Ülkemiz bu zor yılı birlik, beraberlik ve hassasiyet göstererek geçirmiştir. Bizler, geride kalan yılın başarı ve kazanımlarını öne çıkartarak 2023 yılını dizayn edecek vizyondayız.

Türkiye, üreten ve üreterek büyüyen bir ekonomik vizyonla küresel rekabetten üstün çıkacaktır. Küresel rekabeti kurallarına göre yönetebilen ülkeler dünya gündeminde her zaman etkili olacaktır.

2023 yılının ülkemize ve tüm dünyaya, başta sağlık olmak üzere, huzur, barış ve bereket getirmesi temennisiyle yeni yılınızı kutlar saygılar sunarım.

Saygılarımla,

Ziver KAHRAMAN